Sânziene Sălăjene – spectacol dedicat Zilei Internaționale a Iei

Casa Municipală de Cultură Zalău cu sprijinul Primăriei Municipiului Zalău, a pregătit pentru dumneavoastră un spectacol inedit dedicat Zilei Internaționale a Iei și Sărbătorii Sânzienelor.
📌Evenimentul va avea loc în data de 23 iunie de la ora 18:00, în Amfiteatrul din Parcul Municipal Zalău, iar INTRAREA ESTE LIBERĂ.
📌Începând cu ora 16:00 se vor desfășura Ateliere de cusut camași tradiționale, vom împleti cununi de sânziene iar copiii vor putea colora cele mai frumoase și multicolore ii.
Pe scenă vor urca soliștii Alexandra Antal, Ancuța Bălăjel, Andrei Opriș, Ionuț Albert, Denisa Cristea, Diana Hărăstășan, David Crăciunaș și Flaviu Pop. Vor fi acompaniați de Ansamblul Artistic Profesionist „Porolissum”, conduși de dirijorul Ionuș Dârjan. Coregraf Anghel Dușcaș.

2 thoughts on “Sânziene Sălăjene – spectacol dedicat Zilei Internaționale a Iei

  1. Spectacolele de acest gen aduc oamenii împreună și creează o atmosferă de bucurie și mândrie pentru valorile noastre autentice. Felicitări organizatorilor pentru eforturile depuse în organizarea acestui eveniment și sperăm că „Sânziene Sălăjene” va fi o ocazie de a celebra iei și de a promova bogăția culturală a județului Sălaj.

  2. Acest eveniment aduce în prim-plan frumusețea și bogăția iei, simbol al identității noastre naționale și al conexiunii cu tradițiile ancestrale. Am avut privilegiul de a participa și am fost impresionat de modul în care spectacolul a reușit să creeze o atmosferă magică, în care dansurile, cântecele și costumația tradițională s-au împletit într-un tablou plin de culoare și energie. ‘Sânziene Sălăjene’ reprezintă un omagiu adus iei, patrimoniului cultural al României, și merită toată aprecierea noastră. Felicitări organizatorilor pentru efortul și pasiunea de a păstra vie această tradiție și de a aduce bucurie în inimile spectatorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *