Sărbătoare la Valcău de Sus! Concert de colinde și inaugurarea căminului cultural din localitate

Primăria Valcău de Jos, împreună cu Consiliul Local și primarul Roșan Ioan, organizează un eveniment deosebit duminică, 18 decembrie în localitatea Valcău de Sus.

Primarul Ioan Roșan a inaugurat lucrările de moderniza a Căminului Cultural din Valcău de Sus, după care în interior a urmat un frumos concer de colinde.

La eveniment a participat ubprefectul Adriana Sabou, secretarul de stat în Ministerul Justiției, Bogdan Ilea, președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, vicepreședintele CJ Sălaj, Claudiu Bârsan.

Inaugurarea căminului cultural a avut loc la ora 13.00, după care la 13.30 pe noua scenă au urcat Corul școlii care a susținut un concert de colinde.

De la ora 14.00 căminul cultural din Valcău de Sus a fost gazda unor mari artiști care au interpretat cele mai frumoase colinde tradiționale. Pe scenă au urcat Claudiu Costinaș, Ionuț Albert, Andra Nedișan, iar surpriza serii a fost cunoscutul interpret Marius Ciprian Pop.

Primarul Comunei Valcău de Jos, Roșan Ioan, a transmis că: „Vreau să mulțumesc tuturor celor care au participat la acest eveniment deosebit. În decursul a doi pe lângă Căminul Cultural din Valcău de Sus, au mai fost finalizate lucrările la cele două cămine culturale din Subcetate și Valcău de Jos, cu fonduri europene. 

Aș dori să mulțumesc pentru implementarea acestor proiecte Consiliului Județean, Prefecturii Sălaj și Guvernului României, domnului Ministru Lucian Bode, care ne-a ajutat de fiecare dată când i-am solicitat ajutorul”.

Secretar de stat, Bogdan Ilea: „Sunt mândru de faptul că Partidul Național Liberal are un așa primar destoinic, care deși este de multă vreme primar, nu a obosit și face lucruri bune pentru comunitate. Vin de foarte multă vreme în Valcău cu diverse ocazii, atât ca avocat, cât și ca secretar de stat, și dacă la început veneam pe drumuri pe care nu-mi permiteam să merg cu mașina prea repede, acum se poate circula pe drumuri bune, asfaltate. Pe lângă drumuri se fac investiții în modernizarea clădirilor publice, școli, în așezăminte culturale. 

Vreau să mulțumesc dl. președinte Dinu Iancu-Sălăjanu pentru modernizarea drumului județean Valcău – Crasna – Marin – Zalău. Încercăm să găsim soluții atât la nivelul comunelor, unde avem primari destoinici, așa cum este primarul Roșan Ioan, cât și la nivelul Consiliului Județean, PNL face ceea ce este posibil, astfel încât să creștem condițiile de trai. Sărbători fericite tuturor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *