Șase persoane cercetate penal pentru furt de motorină

Șase persoane bănuite că ar fi sustras peste 250 de litri de motorină din două autoutilitare parcate, identificate și cercetate de polițiștii sălăjeni.

Vineri, 24 martie a.c., polițiștii Postului de Poliție Marca au identificat și cercetat șase bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 44 de ani, toți din comuna Suplacu de Barcău, județul Bihor, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Marca îi bănuiesc pe aceștia că, în noaptea de 13 spre 14 martie a.c., ar fi sustras 257 de litri de motorină din două autoutilitare aparținând unei societăți comerciale, cu sediul în municipiul Cluj Napoca, parcate pe raza localității sălăjene Porț, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.800 de lei.

Polițiștii Postului de Poliție Marca au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor șase bărbați și pentru recuperararea prejudiciului cauzat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *