SC Avril SRL împarte succesul cu comunitatea prin donații generoase către Spitalul Județean Zalău

Recunoscută pentru capacitatea de a aborda și a duce la bun sfârșit mari lucrări de construcții de calitate în toată țara, inclusiv în județul Sălaj, firma SC Avril SRL și-a făcut un obicei din a împărți succesul său cu comunitatea. Administratorul firmei, Ioan Savu, este și el cunoscut pentru calitatea lui de a fi orientat spre nevoile oamenilor. Pe parcursul anului 2019 a făcut o serie de donații consistente către Spitalul Județean de Urgență Zalău, pentru achiziționarea de aparatură performantă și echipamente medicale.

O donație importantă a fost făcută către Secția Neonatologie, unde SC Avril a direcționat suma de 13.078 de lei pentru achiziționarea unui monitor pentru funcții vitale “Efficia CM 12 Basic Philips”.

O altă donație consistentă a fost pentru Secția Cardiologie și Secția Neurologie. SC Avril a donat 7.745 lei pentru achiziționarea a 8 frigidere la Cardiologie și 5.024 lei pentru achiziția a 5 frigidere la Neurologie.

SC Avril SRL a mai sponsorizat Spitalul Județean cu suma de 5.477 lei pentru achiziționarea de licențe Windows 10 profesional și echipament hardware.

În total, către Spitalul Județean au mers de la SC Avril SRL 31.300 de lei pentru aparatură medicale și echipamente.

SC Avril SRL – o companie în continuă ascensiune

AVRIL este prezenta pe piata din Romania din anul 1992. și si-a concentrat activitatea pe izolatii termice, hidrofuge si refractare, protectii anticorozive, constructii civile si industriale.

Odata cu trecerea in noul mileniu, s-a decis extinderea domeniului de activitate, pe toate planurile in constructii.  Scopul este satisfacerea tuturor exigentelor clientilor intr-un timp cat mai scurt, prin folosirea materialelor de cea  mai inalta calitate astfel incat sa se ajunga la performante maxime. Lucrarile finalizate si in curs de executie sunt raspandite in toata tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *