SC Brantner Environment: Campanie de informare pentru colectarea separată a deșeurilor

💫 Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „ECODES Sălaj”, împreună cu operatorul de salubrizare Asocierea SC Brantner Environment SRL – SC Brantner Servicii Ecologice SRL, au organizat ieri și azi, întâlniri cu reprezentanții unităților administrativ-teritoriale din județul Sălaj, Lot 1.
💢Acțiunile fac parte dintr-o campanie amplă de informare și conștientizare privind fluxul tehnologic al deșeurilor si importanța colectării separate.
♻️Împreună cu reprezentanții unităților administrativ-teritoriale din județul Sălaj, s-au desfasurat vizite de lucru la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor de la Dobrin, în cadrul cărora au fost oferite detalii privind fluxul tehnologic al deșeurilor de la colectare, transport, sortare, până la valorificare, respectiv depozitarea finală.
♻️Un mediu sănătos incepe de acasă! Colectează separat♻️
Domnul director Andrei Frățilă a prezentat circuitul deșeurilor, punânduse accentul pe reciclarea și valorificarea acestora.
„Încercăm să fim alături de întreaga comunitate reprezentată de Lotul 1 și ne dorim să prioritizăm importanța colectării selective la nivelul județului. Ne-au onorat cu prezența toți primarii UAT-urilor cuprinse în Lotul 1.
Întâlnirile de lucru au avut ca scop prezentarea fluxului tehnologic a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor de la Dobrin, activitatea de colectare și transport a acestora.
Pe această cale dorim să transmitem un mesaj cetățenilor județului, să consțientizeze importanța colectării separate a deșeurilor pentru a beneficia cu toții de un mediu mai curat, mai sănătos”, transmite directorul societății Brantner Environment, Andrei Frățilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *