SC Citadin pregătită pentru deszăpezirea municipiului Zalău

🟢Utilaje pregătite și stoc de materiale asigurat pentru deszăpezire.

În municipiul Zalău, activitatea de deszăpezire este efectuată de SC Citadin Zalău SRL.

➡️Stocul de materiale asigurat în acest an constă în: sare – 120 tone; nisip cu sare – 100 mc; nisip – 600 mc; clorură de magneziu – 4000 kg. Pe măsură ce acest stoc se consumă, va fi completat prin achiziție de cantități noi.

➡️Sunt pregătite și vor acționa în această activitate de deszăpezire 20 de utilaje de diferite tipuri: răspânditor de material antiderapant cu lamă, răspânditor de material antiderapant, auto pentru intervenția manuală cu material antiderapant, buldoexcavator, tractor cu lamă, autogreder, încărcător frontal, ATV cu lamă.

➡️Principalele zone de acționare sunt porțiunile de drum cu declivitate mare (pantă): zona Ortelec, Strada Gheorghe Doja, Strada Kossuth, Strada Voievod Gelu, urcare spre Spitalul Județean de Urgență, Dealul Aghireș și Stâna, urmând zona spitalelor și cartierele.

➡️Personalul care acționează pentru deszăpezirea municipiului este format din 80 de persoane, care lucrează în 3 schimburi, iar atunci când situația impune numărul lor poate fi dublat sau suplimentat considerabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *