SCANDAL în Consiliul Local Șimleu! Primarul Lazăr somat să demită două angajate condamnate penal


Se ascute lupta politică la Șimleu Silvaniei, la mai puțin de o săptămână până la data alegerilor. Administrația Lazăr din Șimleu a luată la rost în Consiliul local, pentru că nu vrea să se despartă de spectrul corupției. „Atacatul” la PNL-iști vine de la Bob Virgil – consilier local și candidat la Primărie din partea USR

Ședința Consiliului local Șimleu Silvaniei de săptămâna trecută – joi 17 iunie – a fost marcată de o luare de poziție foarte fermă a consilierului USR – Bob Virgil – care are sloganul de campanie „Fără hoție la Primărie”, care a constatat că spectrul corupției este încă prezent în executivul Primăriei și luat la rost actuala administrație condusă de Radu Lazăr, viceprimarul cu atribuții de primar, al cărui fiu candidează la alegerile din 27 iunie pentru funcția de primar.
Viceprimarului i s-a cerut imperativ să demită cele două angajate condamnate cu suspendare în dosarul în care a fost condamnat la închisoare cu suspendare și fostul primar Septimiu Țurcaș. Una dintre ele, Mocan Elena, este angajată pe postul de consilier personal al viceprimarului Radu Lazăr, iar cealaltă, Hosu Claudia, lucrează la Biroul Administrativ–Gospodăresc, fiind mutată din postul de la Biroul Cadastru, în care a comis infracțiunile pentru care a fost condamnată.
Primarul interimar Radu Lazăr a fost somat că dacă nu va da curs acestei cereri există bază legală pentru a se face plângere penală împotriva lui.
Atmosfera este tensionată în Primăria Șimleu, condusă de Radu Lazăr, care este acum preocupat de organizarea alegerilor, atribuție care îi revine prin funcția pe care o ocupă, și urmărește cu interes ca funcția de primar să îi revină fiului său, Cristian Lazăr, candidatul PNL, un tânăr și priceput avocat de 27 de ani.

One thought on “SCANDAL în Consiliul Local Șimleu! Primarul Lazăr somat să demită două angajate condamnate penal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *