SCM Volei Zalău câștigă primul trofeu în debutul noului campionat

VICTORIESCM Volei Zalău învinge și pe Unirea Dej și își adjudecă Cupa „Explorări”, ediția 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣🥇🏆

În primul joc disputat chiar cu gazdele competiției SCM Volei Zalău a reușit să treacă de Știința Explorări Baia Mare cu 3-0.

SCM Volei Zalău – Unirea Dej

3️⃣ – 1️⃣ (20, 17, – 21, 19)

🏐 Aleksandar Minic, Bruno Bello Ruivo, Volodymyr Kovalchuk, Tudor Balu, Andrei Mihalescu, Rareș Bălean, Liviu Râpeanu, Bogdan Preda, Vlad Cuciureanu, Cristian Palacios, Mihai Coasă și Mihail Mărgineau.

👥 Antrenori : Marius Lazăr (principal) și Andrei Păun (secund).

👔 Manager : Adrian Feher

👏 Felicitări întregi echipe 🟡🔴

„Am avut două meciuri utile. Mă bucur că băieții s-au descurcat, având în vedere faptul că avem mulți jucători noi. Trebuie să lucrăm la omogenitatea echipei, dar la cum i-am văzut eu la meciurile de la Baia Mare, sunt convins că acești jucători, cu o valoare individuală indiscutabilă, o să joace ca o echipă în cel mai scurt timp.

Campionatul începe pe 9 octombrie și ne propunem să terminăm în primele 5 echipe ale României. Este un obiectiv pe care SCM Zalău și-l propune an de an. SCM Volei Zalău este singura echipă din județ, indiferent de sport, care aduce an de an medalii în campionatul național. Și la fel, este și singura echipă care reprezintă județul Sălaj pe plan internațional an de an”, a declarat managerul echipei, Adrian Feher.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *