SCM Zalău a bătut Luceafărul Oradea cu 1-0, cu un jucător în minus mai mult de o repriză

SCM Zalău a făcut un joc mare azi, de la ora 15.00 în partida cu Luceafărul Oradea, reușind să obțină cele 3 puncte puse în joc. Echipa condusă de Marius Pașca a făcut un joc bun în prima repriză, chiar dacă în minutul 37 Mutu a fost eliminat după două cartonașe galbene.

După revenirea de la cabine, echipa zălăuană a ieșit determinată să câștige, chiar dacă erau cu un jucător în minus pe teren. Băieții au dominat echipa oaspete, iar în minutul 62 a venit și golul victoriei. O acțiune pe partea dreaptă coordonată de Răzvan Dulap care a reușit o centrare perfectă în careul mic, unde mijlocașul Mihai Petra a reluat cu capul direct în poartă, reușind să dechidă scorul.

Minutele care s-au mai jucat au fost net în favoarea SCM Zalău, care a reușit să-și mai creeze 2-3 ocazii de gol, dar la fluerul de final scorul a rămas neschimbat și Zalăul a câștigat cu 1-0.

Următorul pentru liderul SCM Zalău va fi tot acasă pe Stadionul Municipal, pe 27 martie, de la ora 15.00, când va întâlni CSC Sânmartin – locul 5.

Antrenorul principal SCM Zalău, Marius Pașca:„Am jucat pe un teren greu, dar am compensat prin muncă, dăruire și prin ambiție. Din minutul 37 Mutu a primit al doilea cartonaș galben, dar am reușit în continuare să dominăm și partea a doua a jocului. Am reușit să marcăm și chiar am mai avut una sau două ocazii pe care putea să le frunctificăm și să face 2-0, 3-0.

Una peste alta importantă este victoria. Mă bucur că am trecut peste  supărarea care a fost în meciul cu Dejul. Meciul l-am pierdut total nemeritat, din două execuții fixe, două greșeli individuale. Am avut capacitatea să câștigăm cu un om în minus astăzi și asta spune multe despre forța echipei.”

Referitor la momentul schimbării, când a fost introdus Mihai Petra, omul meciului și cel care a înscris golul victoriei, profesorul Marius Pașca a declarat că: „Asta ne dorim și ăsta e rolul celor care intră la pauză. Noi discutăm foarte mult pe marginea acestui lucru, schimbările care survin. Schimbările pe care le-am făcut de-a lungul campionatului au intrat bine în joc, chiar cu întoarcere de rezultat. Avem un oarecare merit, dar acesta este rolul nostru al antrenorilor să intervenim în momentele în care jocul echipei sau din alte motive suntem forțați să facem schimbările. Trebuie să venim cu un plus. Ne-am dorit să avem un lot competitiv, un lot echilibrat din punct de vedere valoric și atunci la fiecare meci o să schimbăm echipa. Ne batem de un impediment, acela că nu reușim să ne pregătim în condițiile cum ne-am fi dorit, cum ar fi normal. Cu toate eforturile pe care le facem să găsim terenuri de antrenament, este o situație care persistă de zeci de ani de zile și nu e o noutate pentru noi”.

SCM Zalău rămâne lider al Ligii 3 seria X, cu 27 de puncte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *