SCM Zalău a intrat oficial în vacanță. Urmează „mișcări de trupe”

⚽Echipa SCM Zalău a efectuat vineri ultimul antrenament oficial din acest an, jucătorii aflându-se în vacanţă până spre mijlocul lunii ianuarie, când vor fi reluate pregătirile pentru partea a doua a campionatului.

✍️Ca la majoritatea cluburilor de fotbal din România, şi la clubul zălăuan vor avea loc „mişcări de trupe” în perioada de iarnă, urmând să se despărţeasca, pe cale amiabilă, de o parte dintre jucători.

📝Pe de altă parte, conducerea poartă deja tratativele cu alţi jucători, în vederea efectuării unor transferuri pentru partea a doua a sezonului, dar şi pentru ediţia viitoare de campionat.

✍️În perioada următoare, clubul va prezenta jucătorii care nu se vor mai regăsi în lotul pentru meciurile rămase de disputat în 2022, dar şi noile achiziţii.

🙏Conducerea clubului ţine să le mulţumească tuturor jucătorilor pentru evoluţiile avute în prima parte a sezonului, iar celor care nu se vor mai regăsi în lotul nostru şi în anul următor, multă baftă la viitoarele echipe.

📎Echipa Zalăului se află pe locul cinci după 15 etape, având, în continuare, şanse matematice la calificarea în play-off.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *