SCM Zalău a pierdut amicalul cu Progresul Șomcuta Mare, după cinci luni fără nicio înfrângere

Neînvinsă în prima parte a campionatului, dar nici în primele două amicale din acest an, SCM Zalău a pierdut amicalul susţinut miercuri după-amiaza, în faţa formaţiei Progresul Șomcuta Mare.
Scorul final al partidei a fost 2-0 în favoarea maramureşenilor, care au marcat primul gol în minutul 7, pe o fază de contraatac, iar golul al doilea  în minutul 67, în urma unei faze fixe.

Marius Pașca, antrenor SCM Zalău: „Este clar că ne nemulțumește acest rezultat. Nu am mai pierdur un meci din luna septembrie a anului trecut, de la meciul din Cupă. A fost un teren cu suprafață sintetică, înghețat în multe locuri, iar pentru jucătorii noștri a fost un minus, având în vedere că suntem echipa care punem accentul pe faza de construcție. Totuși, e bine că a venit acest duș rece într-un meci amical”. 

Antrenorul echipei zălăuane nu a putut dispune pe 7 jucători în acest meci, aceştia fiind indisponibili.
SCM Zalău: A.Pop (min. 45, Miron) – Vişan, Chiş, Dulap, Cohan, Culda (min. 60, Petra), Onicaş, Calugher (min. 60, Cozma), Logon (min. 60, Jula), Istrate şi S. Pop.
Echipa de fotbal a Municipiului Zalău va susţine sâmbătă un nou amical, la Târgu Mureş, împotriva formaţiei CSM Avântul Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *