SCM Zalău a plecat cu 23 de jucători în cantonamentul de la Băile Felix

La Băile Felix, antrenorii Marius Paşca şi Alexandru Pop au deplasat un număr de 23 de jucători cu care se va şi aborda partea a doua a campionatului: portari – Bogdan Miron, Andrei Pop, Tudor Mare; jucători de câmp – Alin Mutu, Răzvan Dulap, Iustin Ardelean, Sebastian Duma, Florin Pop, Kis Lorant, Florin Istrate, Raul Stanciu, Valentin Culda, Mihai Forna, Mihai Onicaş, Denis Cubaş, Mihai Petra, Cristin Jalbă, Mihai Cohan, Romaric Logon, Dănuţ Cozma, Alexandru Jula, Sergiu Pop şi Vadim Calugher.
„Avem parte de condiții foarte bune, dimineața de antrenăm pe platoul de iarbă de deasupra stațiunii, iar după-amiaza mergem pe terenul de cu suptrafață sintetică de la Liceul cu Program Sportiv din Oradea. Băieții răspund bine la efort și sper să nu acuze probleme medicale până la finalul cantonamentului”, a declarat antrenorul principal, Marius Pașca. 
Vadim Calugher, noua achiziţie a Sport Club Municipal Zalău: „Am venit la SCM Zalău pentru că se dorește promovarea în Liga a II-a. Nu am stat prea mult pe gânduri fiindcă mi-am dorit o schimbare și să joc la o echipă cu pretenții la promovare. La prima vedere, colectivul pare unul prietenos, iar băieții mă ajută să mă acomodez cât mai repede în echipă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.