SCM Zalău – Sportul Șimleu, al doilea derby sălăjean în Cupa României

❗⚽Echipa SCM Zalău se ca duela cu Sportul Șimleu în faza a II-a a Cupei României ⚽❗

✔ Federaţia Română de Fotbal a stabilit ordinea meciurilor din faza a II-a a Cupei României, etapă în care 🟡🔴 SCM Zalău 🟡🔴 se va duela cu Sportul Șimleu Silvaniei

🏟 Partida dintre cele două formaţii sălăjene este programată miercuri, 11 august, de la ora 17:30, pe Stadionul Măgura din Șimleu Silvaniei 🤝
🟡🔴 Hai #SCMZalău ❗❗❗

„Simleu a fost o treapta importanta din cariera mea si va ramane mereu in sufletul meu. Le multumesc inca o data tuturor celor cu care am lucrat acolo in cei 2 ani. Am trait momente frumoase la Simleu, iar miercuri ma voi intoarce cu mare drag, dar din alta postura.

Sunt sigur ca va fi o partida atractiva, iar suporterii vor putea fi prezenti in tribune dupa atata timp.

Sunt multumit pana in acest moment de implicarea si atitudinea din antrenamente a tuturor jucatorilor, suntem pe drumul corect, dar mai avem mult de munca pt ca echipa sa arate asa cum imi doresc.

Cu venirea lui Moisi si Gorovei am incheiat campania de transferuri. Sunt incantat de ce jucatori am la dispozitie atat numeric, unde avem dubluri pe posturi, dar mai ales valoric. Lotul este unul echilibrat din toate punctele de vedere.

Daca anul trecut am fost la o secunda de liga a 2 a, sezonul acesta va fi unul mult mai greu.

Am incredere 100% ca putem sa ne indeplinim obiectivele, dar ca grup in vestiar trebuie sa fim modesti si foarte puternici mental iar ca si club in sine imi doresc foarte mult sa fim uniti cu totii, doar asa putem reusi”, a declarat George Zima pentru Ziarul Monitorul de Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *