Școala de vară „Porolissum” – PROIECT FINANȚAT DE CJ SĂLAJ

🏫 Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, s-a aflat astăzi, în mijlocul copiilor participanți la Școala de Vară „Porolissum”, proiect derulat de Parohia „Pogorârea Sfântului Duh” Porolissum Zalău, în colaborare cu Episcopia Sălajului, administrația județeană și Liceul Ortodox “Sfântul Nicolae” din Zalău.
👱‍♀️🧑‍🦰 Susținut financiar din bugetul propriu al județului, prin Programul de finanțare a activităților sportive, de tineret și recreative, proiectul oferă celor peste 150 de copii implicați o alternativă interesantă pentru petrecerea unei perioade din vacanța de vară. Pe parcursul unei săptămâni, beneficiarii iau parte la ateliere de pictură, modelaj și desen, se întrec în competiții sportive, fac drumeții și participă la jocuri distractive.
📌 Dinu Iancu Sălăjanu i-a felicitat atât pe preoții, cât și pe voluntarii implicați în Școala de Vară, dând asigurări că și pe viitor, Consiliului Județean Sălaj va fi un partener de nădejde pentru asociațiile, parohiile și organizațiile care se implică în astfel de activități dedicate copiilor.
👍 La rândul său, preotul paroh Claudiu Nechita a mulțumit părinților pentru încrederea acordată, voluntarilor pentru dedicare, iar administrației județene, pentru sprijinul financiar oferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *