Se toarnă asfalt pe străzile Nuferilor şi Stadionului din Jibou

Se lucrează la capacitate maximă la Jibou, pe mai multe șantiere. Se construiesc blocuri pentru specialiști, se construiește un centru multifuncțional, bazin de înot, se extind utilitățile- rețea de apă și canalizare, dar se lucrează și la modernizarea străzilor și a iluminatului public.

Administrația locală condusă de primarul Dan Ghiurco și viceprimarul Vlad Pașcalău fac treabă bună pentru orașul Jibou și pentru cetățenii ei.

Un proiect la xare se lucrează de anul trecut și  care în această primăvară va fi finalizat, este cel de modernizare a străzilor Nuferilor şi Stadionului. Lucrările sunt realizate în proporţie de 90%.

S-ai finalizat montarea firidelor de distribuţie energie electrică. Au fost finalizate traseele subterane pentru fibră optică, firmele de telefonie şi interne lucrează la introducerea fibrei optice în canale. Totodată, s-a finalizat captarea apelor pluviale în subteran, fiind înlocuită şi conducta de gaz în conductă de polietilenă şi introdusă, de asemenea, în subteran.

Zilele acestea odată cu vremea bună a început turnarea primului strat de asfalt. Lucrările sunt finanțate din fonduri europene și bugetul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *