Se toarnă primul strat de asfalt pe DJ 191C Crasna – Aghireș

🚧 Primul strat de asfalt pe DJ 191C Crasna – Aghireș, și lucrări reluate pe DJ 110 Măeriște – Doh – Dumuslău.

🦺Antreprenorul GP Săgeata Prod SRL a demarat lucrările de așternere a primului strat de asfalt (binder) pe drumul județean DJ191C, tronsonul cuprins între localitățile Crasna și Aghireș. În aceste zile, constructorul mobilizează utilajele și muncitorii la ieșire din localitatea Crasna, avansând spre zona lacului de acumulare Vârșolț. Conform discuțiilor purtate între reprezentanții Consiliului Județean Sălaj și cei ai GP Săgeata Prod SRL, se estimează ca până la sfârșitul lunii iulie, dacă și condițiile meteorologice vor permite, întregul tronson cuprins între localitățile Crasna și Aghireș (până la zona serpentinelor) va avea așternut primul strat de asfalt pe o distanță de aproximativ 10 kilometri.

🚦De asemenea, pe drumul județean DJ110, același constructor și-a reluat activitatea, în prezent efectuând amenajarea șanțurilor tehnologice betonate. Pe tronsonul de aproximativ 11 kilometri Măeriște – Doh – Dumuslău asfaltarea va începe în luna august, conform asigurărilor primite din partea GP Săgeata Prod SRL, urmând ca mai apoi să fie continuate lucrările spre localitatea Carastelec. Întregul tronson reabilitat va măsura o distanță de 16,5 kilometri.

✅ ”S-au făcut eforturi considerabile din partea tuturor factorilor implicați ca pe aceste două drumuri județene DJ191C și DJ110, aflate în reabilitare, să fie intensificate lucrările și să vedem cât mai repede asfaltul așternut pentru a asigura o circulație rutieră cât mai bună și în siguranță. Ne cerem scuze, încă odată, tuturor cetățenilor pentru disconfortul creat și în special celor care au fost afectați de aceste lucrări de reabilitare”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *