Secretarul de stat Bogdan Ilea prezent la bilanțul Curtii de Apel Timișoara

Secretarul de stat în Ministerul Justiției, avocatul Bogdan Ilea, a participat la bilanțul Curții de Apel Timișoara, la invitația conducerii acestei instanțe.

„Cu acest prilej, am avut deosebita satisfacție de a evidenția că la Curtea de Apel Timișoara se remarcă o conducere consacrată soluționării problemelor de natură curentă, cu care se confruntă instanțele din Banat. În egală măsură, nu am omis să exprim sincere felicitări echipei manageriale pentru proiectele consacrate, care beneficiază de suportul Companiei Naționale de Investiții dar și a celor derulate din bugetul propriu”, transmite secretarul de stat Bogdan Ilea. 

 

Socotind că importanța Ministerului Justiției se subsumează modificărilor legislative din domenii conexe și cu impact asupra domeniului juridic, trebuie să subliniem faptul că această autoritate îmbrățișează necesitatea fundamentală de a asigura resursele corespunzătoare, cu care să se opereze buna desfășurare a activității instanțelor de judecată.

Întrucât asigurarea logisticii se situează la același nivel de importanță cu buna desfășurare a justiției ca serviciu public, secretarul de stat Bogdan Ilea a transmit mesajul ministrului justiției și al Ministerului Justiției cu privire la preocuparea constantă pentru asigurarea bugetului necesar, ce va fi alocat ordonatorilor secundari și terțiari de credite, în scopul sprijinirii proiectelor aflate în desfășurare, cât și al lansării de proiecte noi, justificate de nevoile instanțelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *