Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Vass Levente, a vizitat județul Sălaj

Doctorul Levente Vass, secretar de stat în Ministerul Sănătății a făcut o scurtă oprire și în județul Sălaj, ocazie cu care liderii UDMR, deputatul Seres Denes, prefectul Dari Toma și vicepreședintele CJ Sălaj, Robert Szilágyi, s-au consultat cu privire la problemele de sănătate din județ.

Prezența demnitarului în județul nostru a fost solicitată de președintele UDMR Sălaj, deputatul Sereș Deneș, care a mai adus în Sălaj și pe ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, Cseke Attila.

Sunt evenimente importante pentru comunitățiile din Sălaj, ocazie cu care factorii implicați direct în administrație au ocazia să prezinte problemele, dar și intre în posesia celor mai proaspete informații.

Liderii politici au purtat discuții cu Albert Rodica – manager al Spitalului Județean Zalău și Ligia Marincaș – director al Direcției Județene de Sănătate Publică despre campania de vaccinare și despre investițiile derulate la Spitalul Județean de Urgență Zalău.

„Secretarul de stat ne-a asigurat că conducerea spitalului se ocupă cât mai bine de situația epidemică, așa că îndemn pe toată lumea să respecte regulile de sănătate pentru a scăpa cât mai curând posibil de această pandemie care pune viața în pericol!”, a transmis vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj, Szilágyi Róbert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *