Secretarul de stat Marius Stanciu dă asigurări că Ministerul Muncii se preocupă permanent de problemele vârstnicilor

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale are printre priorități rezolvarea problemelor pensionarilor și persoanelor vârstnice, categorii sociale fundamentale stabilității statului român!
În calitate de reprezentant al ministerului, secretarul de stat Marius Stanciu a participat azi, 31.03.2022, la ședința Consiliului Național al Organizațiilor de Pensionari și al Persoanelor Vârstnice, într-un cadru select, la care au participat reprezentanți ai Ministerului Finanțelor, Ministerului Sănătății, Institutului Național de Statistică, Casei Naționale de Pensii Pubilce, Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și ai unor asociații exponențiale ale pensionarilor/persoanelor vârstnice.
Conform ordinii de zi a fost prezentat raportul de activitate al Consiliului Național în anul 2021, au fost validate alegerile unor președinți/vicepreședinți de organizații județene fiind stabilită și data viitoarei reuniuni a consiliului.
Deasemenea, au fost dezbătute chestiuni administrative și au fost ridicate diverse probleme cu care se confruntă organizațiile de seniori din România!
„Convins de importanța activității și demersurilor acestui Consiliu Național al Organizațiilor de Pensionari și al Persoanelor Vârstnice, am dat asigurări că ministerul pe care îl reprezint se preocupă în permanență de găsirea unor soluții viabile susținerii acestor persoane!”, a transmis social-democratul Marius Stanciu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *