Secretarul de stat Marius Stanciu de vorbă cu pensionarii din orașul Jibou

Joi, 1 februarie, primarul Orașului Jibou, Dan Ghiurco, a organizat o întâlnire specială cu pensionarii din oraș, un moment de dialog sincer și constructiv, menit să ne aducă mai aproape de comunitate și să răspundem la întrebările și preocupările acestora.
Alături de primarul Dan Ghiurco, au fost prezenți secretarul de stat de la Ministerul Muncii, domnul Marius Stanciu, directorul Casei de Pensii Sălaj, domnul Dumitru Caprar, și viceprimarul orașului Jibou, domnul Vlad Pascalu.
Discuția noastră s-a axat pe noua lege a pensiilor inițiată de PSD, un subiect de mare interes pentru pensionarii noștri. A fost o discuție liberă, în care fiecare persoană prezentă a avut ocazia să își exprime opinia și să adreseze întrebări. Domnul secretar de stat, Marius Stanciu, a răspuns tuturor întrebărilor cu multă deschidere și profesionalism, evidențiind angajamentul nostru față de îmbunătățirea condițiilor de viață ale seniorilor noștri.
☑️ Această întâlnire a fost o dovadă a respectului și recunoștinței pe care le purtăm față de generațiile care au construit orașul și societatea noastră. Vă mulțumesc tuturor pentru participare, pentru întrebările pertinente și pentru deschiderea de a dialoga”, a transmis Dan Ghiurco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *