Secretarul de stat Marius Stanciu preocupat de problemele pensionarilor

În cursul zilei de joi, 17 Februarie 2022, secretarul de stat Marius Stanciu a participat împreună cu secretarul de stat Vasilcoiu Cristian la o întâlnire organizată la sediul central al Partidului Social Democrat din capitală.

La această întâlnire solicitată de organizațiile de pensionari din țară sălăjeanul Stanciu a avut ocazia să interacționeze atât online cât și fizic cu acestea.

În cadrul discuțiilor, secretarul de stat din Sălaj a luat la cunoștință despre o serie de deficiențe semnalate de reprezentanții pensionarilor.

Totodată, Marius Stanciu a semnalat și problemele cu care se confruntă angajații caselor județene de pensii, respectiv, numărul insuficient de personal, nivelul redus al salarizării raportat la nivelul mare de actuivitate și la complexitatea muncii.

„În calitate de secretar de stat în cadrul #Ministerului Muncii și Solidarității Sociale, am asigurat organizațiile județene de pensionari de întregul nostru sprijin în rezolvarea doleanțelor acestora, asigurându-i totodată că ministerul caută în permanență soluții în sprijinul lor”, transmite social democratul Stanciu Marius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *