Șefa asistentelor medicale din Sălaj, Rodica Mureșan, susține că „doar prin vaccin putem spune STOP pandemiei”

Fosta consilier municipal în Zalău, Rodica Mureșan – preşedinte Filiala Sălaj a Ordinului Asistenţilor, a fost printre primii 10 sălăjeni care au fost vaccinați antiCOVID în cursul zilei de azi, 4 ianuarie.

Rodica Mureșan susține că deși a fost diagnosticată cu virusul SARS-COV-2 în august 2019, cel mai rău a stat cu psihicul și stresul. Asistenta medicală e de părare că doar prin vaccinarea tuturor putem reuși să oprim pandemia.

„Astazi pentru mine a fost ziua cea mai buna…de ce? In luna august am fost diagnosticata pozitiv…am contactat si eu acest Coronavirus (Covid-19). Am scapat cu bine fara sa am complicatii.Boala ca atare am dus-o bine, cel mai rau am fost cu psihicul si stresul.
Nu am dezvoltat anticorpi. Ca asistenta medicala mi-am dorit din tot sufletul sa ajunga acest vaccin si sa pot fi vaccinata. Consider ca doar prin vaccin putem spune STOP pandemiei. Doamne ajuta sa fie de folos!”, a transmis pe facebook, Rodica Mureșan

One thought on “Șefa asistentelor medicale din Sălaj, Rodica Mureșan, susține că „doar prin vaccin putem spune STOP pandemiei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *