Senatorul PSD Pop Gheorghe și-a depus candidatura și a intrat oficial în competiția electorală

Unul dintre cei mai activi parlamentari sălăjeni aflați în funcție, senatorul Pop Gheorghe și-a depus candidatura pentru al patrulea mandat de parlamentar și a intrat oficial în bătălia electorală din 6 decembrie.

Senatorul Pop Gheorghe deschide lista PSD pentru Senat, iar medicul ortoped Florian Neaga deschide lista PSD pentru Camera Deputaților, fiind une dintre surprizele plăcute ale acestor alegeri parlamentare ce urmează să aibă loc în decembrie.

Pop Gheorghe este senator din anul 2008, iar în actualul mandat 2016-2020 a fost unul dintre cei mai implicați senatori.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial al Senatului, activitatea senatorului Pop Gheorghe cuprinde următoarele:

„Am pornit cu încredere într-o nouă etapă electorală pentru alegerile parlamentare. Le mulțumesc tuturor colegilor social-democrați pentru încrederea de a deschide lista candidaților #PSDSălaj pentru Senatul României!

România și românii au nevoie de noi pentru a putea oferi siguranță în toate domeniile, mai ales în contextul economico-social actual!

Doamne ajută!”, a transmis senatorul PSD, Pop Gheorghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *