SIMULARE: Liviu Balint prinde un post de deputat la Dâmbovița

Liviu Balint alias Como, originar din Jibou, a candidat la alegerile parlamentare din 6 Decembrie pe listele PNL Dâmbovița, fiind pe locul 2 la Camera Deputaților.

Potrivit unei simulări făcute pe rezultatele parțiale, Liviu Balint ar urma să prindă un nou mandat de parlamentar.

Cum a ajuns Liviu Balint pe listele Dâmbovița deja sa scris mult. Balint a votat pentru căderea Guvernului Dăncilă și apoi a fost printre parlamentarii care au pus umărul la instalarea Guvernului Orban. Atunci Como și-a negociat al doilea mandat de parlamentar, si cum la Sălaj nu avea loc de Bode, a primit un loc eligibil pe listele PNL Dâmbovița.

Liviu Balint are o poveste de viață cu totul specială. A fost un afacerist de când se știe, a fost chiar proprietar de discotecă în satul Var lângă Jibou. A fost piețar, a vândut lebeniță multă vreme.

În politică Balint a trecut pe la 5 partide, a fost coleg cu Lucian Bode în PDL, unde a fost chiar vicepreședinte. A condus UNPR, partid cu care a intrat în Consiliul Judeţean Sălaj la alegerile din 2016. A fost președintele PMP partidul prin care a obținut primul mandat de parlamentar, prin loteria redistribuirilor. Apoi a trecut la PSD, Pro România și de mai bine de un an eate membru PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.