Situația epidemiologică din întreg județul Sălaj, discutată de prefectul Dari Toma în cadrul CJSU

Comitetul judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit, luni, cu prezenţă fizică, în Sala Porolissum a Centrului de Cultură Sălaj, pentru a analiza o serie de aspecte privind situaţia epidemiologică la nivelul judeţului şi măsurile suplimentare care se impun, scenariile de organizare a unităţilor de învăţământ şi planul de măsuri pentru sezonul rece.
La şedinţă au participat doar persoanele vaccinate, care au prezentat la intrare “certificatul verde” sau care au trecut prin boală.
Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sălaj, Ligia Marincaş, a prezentat situaţia epidemiologică la zi şi o analiză a evoluţiei pandemiei COVID-19 la nivelul unităţilor administrativ teritoriale, analiză în funcţie de care vor fi aprobate de către CJSU Sălaj, acolo unde este cazul, planuri de măsuri suplimentare de prevenire şi combatere a îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.
În cadrul întâlnirii s-a discutat şi despre situaţia epidemiologică la nivelul unităţilor de învăţământ şi scenariile de organizare şi funcţionare ale acestora, în funcţie de evoluţia cazurilor de COVID-19 din fiecare clasă şi şcoală în parte.
De asemenea, membrii CJSU Sălaj au aprobat, în cadrul şedinţei de luni, planul judeţean de măsuri pentru sezonul rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *