Societatea Citadin Zalău oferă serviciul de coșerit, cu personal calificat în domeniu

Vă amintim că societatea Citadin Zalău oferă serviciul de coșerit, ce constă în inspectarea și curățarea coșurilor de evacuare a fumului.

Lucrările de coșerit se execută de către personal calificat în domeniu, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-17:00.

Tarifele, fără TVA, pentru acest serviciu sunt următoarele:

– Inspectia si curatarea cosului de fum de la instalatia de incalzire cu inaltimea cosului Inspectia si curatarea cosului de fum de la instalatia de incalzire cu inaltimea cosului 8m – 13m: 72,40 lei/cos;

– Inspectia si curatarea cosului de fum de la instalatia de incalzire, cu inaltimea cosului >13m: 78,45 lei/cos.

Conform Ordinului 163/2007 privind normele generale de aparare impotriva incendiilor, art 85, alin 3 “verificarea, repararea, izolarea termica si curatarea periodica a cosurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii”. “neexecutarea verificarii, repararii si curatarii periodice, cel putin o data pe an, a cosurilor pentru evacuarea fumului, precum si nerealizarea elementelor de izolare termica a acestora” se sanctioneaza conform HG, nr. 537 din 6 iunie 2007 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele de prevenire si stingere a incendiilor.

Pentru contractarea serviciului de coșerit ne găsiți la sediul din Zalău, str. Simion Barnutiu, nr. 4 sau la nr. de telefon: 0360/086600.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *