Șoferii reclamă faptul că drumarii de pe Autostrada Transilvania nu și-au făcut din nou treaba!

Ninge de azi noapte iar drumurile din Cluj sunt acoperite de zăpadă semn că iarna i-a luat din nou pe „nepregătite” pe unii drumari.

Conducătorii auto au postat mesaje pe grupul Info Trafic cu mai multe sectoare de drum acoperite de zăpaă, nici urmă de utilajele de la deszăpezire, sau pe acolo pe unde au trecut, cam degeaba, circulația se desfășoară în continuare cu dificultate.

Au fost reclamații venite din partea șoferilor care au tranzitat Autostrada Transilvania, la Sântioana o ambulanță a fost avariată, pe tronsonul Vâlcele-Borhaci e un strat consistent de zăpadă pe carosabil, la fel și în zona Gherla.

„În zona Santioana ambulanța avariată….drum deloc curățat…in caz de urgențe… elicoptere” iar postările continuă, la fel ca zăpada care cade în continuare. Se recomandă prudență în trafic. Să vă echipați mașinile corespunzător sezonului rece, precum și în funcție de traseele pe care urmează să le parcurgeți, distanța și timpul fiind elemente importante de care trebuie să țineți cont” spun șoferii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *