Sondaj CURS: PSD – 36%, PNL – 19%, AUR – 14%, USR PLUS – 11%

Cel mai recent sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS) la comanda PSD arată că, dacă mâine ar fi alegeri parlamentare, PSD ar obține 36%, PNL – 19%, AUR – 14%, USR PLUS – 11%.

UDMR și PMP ar obține 5%, iar PPU-sl, partidul susținut de patronul trustului Antena, Dan Voiculescu, ar obține 4%. Toate procentele sunt valabile la o prezență de vot de 42%.

Un procent mare de intervievați, de 75%, se consideră bine informați despre criza politică, iar 45% dintre repondenți consideră că PSD nu ar trebui să depună moțiune de cenzură. Tot 45% dintre cei care au participat la sondaj consideră că alegerile anticipate nu ar fi soluția pentru rezolvarea crizei.

Alți 42% cred că, dimpotrivă, o nouă rundă de alegeri generale ar fi cheia detensionării politice, iar 43% dintre intervievați consideră că PSD ar trebui să inițieze propria procedura legislativă pentru moțiunea de cenzură.

Peste 50% dintre români sunt îngrijorați de creșterea prețurilor și școala online

Același sondaj arată că 36% din persoanele intervievate au ca principală îngrijorare creșterea prețurilor, iar alte 16% se tem de posibilitatea întoarcerii elevilor la școala online. Doar 3% sunt preocupate de corupție și 13% de valul patru al pandemiei de COVID-19.

One thought on “Sondaj CURS: PSD – 36%, PNL – 19%, AUR – 14%, USR PLUS – 11%

  1. PDL-UL și ciumeții neomarxiști ce treabă au cu acest sondaj, în care au niște cifre astronomice!Publicați acest comentariu iar dacă cineva din adunătura de „ciumeți”îmi dă o replică pertinentă pe programele celor trei partide „politice”îl voi premia consistent.Oricum în momentul de față ar trebui să resctiveze „CPEX-ul răposatului”întruccât Gîrțu-Căcâțu, kazarul sionist Orban, ungarul Barna,nemaivorbind de”etnicul”Cioloș”au argumente 0( zero)!!!Totuși să nu-l uităm pe marele „Mut”,fanariotul care a desființat România, cea mai bogată țară din UE,adunătura generală a naziștilor și a neomarxiștilor,gunoaiele civilizației!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *