Șoselele pline de șoferi drogați. Poliția a deschis dosare penale pentru consum de droguri


În anul 2021, au fost identificați în trafic, doar în municipiul Zalău, 15 conducători auto sub influența substanțelor psihoactive. De remarcat este faptul că, în ultimele două săptămâni, polițiștii Biroului Rutier au depistat 8 astfel de cazuri.


Polițiștii Biroului Rutier au depistat, sâmbătă noaptea, pe străzile din municipiul Zalău, alți doi conducători auto sub influența substanțelor psihoactive.

Prima faptă a fost constatată,  la ora 21:20, pe Bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Zalău.

Conducătorul auto, un tânăr, de 22 de ani, din Zalău, în urma testării, a ieșit pozitiv la MDMA (ecstasy).

În urma controlului efectuat de polițiști, în habitaclul autoturismului, condus de tânăr, a fost descoperită o formă cilindrică din material plastic, care avea în interior urme de praf, de culoare albă.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

Cea de-a doua faptă a fost constatată de polițiști, în flagrant delict, la miezul nopții, ora 00:05,  pe strada Alexandru Lăpușneanu, din municipiul Zalău.

Polițiștii au oprit un autoturism, condus de un tânăr, de 22 de ani, din Zalău, care avea ochii roșii și pupilele dilatate, motiv pentru care a fost testat cu aparatul Drugtest.

Rezultatul a fost  „POZITIV KET”, respectiv ketamină.

Conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism de substanțe psihoactive.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Precizăm faptul că, în ultimele două săptămâni, polițiștii Biroului Rutier au întocmit 8 astfel de dosare penale!

Vineri seara fosta vedetă de la Kanal D, Andreea Pirui a fost depistată drogată la volan în centrul Zalăului

„În această seară (n.r. 24 septembrie), la ora 20:15, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic o tânără, de 33 de ani, din Zalău, sub influența substanțelor psihoactive. Fapta s-a petrecut pe Bulevardul Mihai Viteazu, din Zalău, în zona centrală. Testul cu aparatul Drugtest a fost pozitiv la THC.

Conducătoarei auto i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism de substanțe psihoactive și tipul acestora. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente”, a transmis IPJ Sălaj. 

Nu vă jucați cu sănătatea și libertatea dumneavoastră! Apelați la ajutorul specialiștilor în domeniu!

Nu vă urcați la volan sub influența substanțelor psihoactive! Nu-i puneți în pericol pe ceilalți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *