Soția lui Lucian Bode a câștigat procesul cu grădinița la care lucrează

Ministrul de interne Lucian Bode (47 de ani) este căsătorit cu Karina, educatoare și director la o grădiniță din Zalău. Ca lider sindical, soția demnitarului a dat în judecată instituția la care lucrează, solicitând diverse sporuri. Karina Bode câștigă peste 5000 de lei lunar.

Născut în 1974 la Valcău de Jos (județul Sălaj), Lucian Bode a terminat în 1998 Facultatea de Electrotehnică şi Informatică, specializarea inginer electromecanic, la Universitatea din Oradea. Ulterior, în 2009, a absolvit și un program de perfecţionare în domeniul relaţiilor internaţionale la Institutul Diplomatic Român.

Potrivit CV-ului oficial, în 2011, actualul ministru de interne a urmat cursul “Securitate şi bună guvernare” la Colegiul Naţional de Apărare (Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”), dar și un Masterat în “Managementul Securităţii în Societatea Contemporană”, la Facultatea de Istorie şi Filozofie a Universității Babeş-Bolyai.

Lucian Bode a lucrat ani buni la Electrica, unde a ajuns și lider sindical

Consilier local și apoi județean după anul 2000, Lucian Bode a fost inginer, purtător de cuvânt și șef serviciu în cadrul companiei Electrica, sucursala Zalău, în intervalul 2001-2008. Tot atunci Bode s-a remarcat și din postura de lider sindical.

One thought on “Soția lui Lucian Bode a câștigat procesul cu grădinița la care lucrează

  1. Totuși, ce legătură are izbânda doamnei Karina cu CV-ul ministrului?… Asta se întâmplă când nu mai aveți ce scrie și trebuie ne aparat umplută pagina, de alt fel în ultima vreme vă cam frecați fundurile de scaune în loc să ieșiți pe teren să faceți muncă de investigație. Toate mizeriile pământului sunt la suprafață, mustesc chiar, în timp ce voi redați CV-uri fără niciun fel de legătură cu subiectul principal și cu o totală lipsă de priză la cititor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *