Specialiștii Clinicii Salvosan Ciobanca vindecă, cancerul de piele

💥 Cancerul de piele este unul dintre cele mai comune cancere diagnosticate în întreaga lume. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, unul din trei cazuri este un cancer de piele, estimând că anual sunt diagnosticate intre 2 și 3 milioane de cazuri non-melanom la nivel mondial.

💥 Primăvara este perioada ideală a anului pentru efectuarea unui control de rutină a pielii, dacă nu sunt alte situații deosebite.

💥 Dr. Mitrica Petronela medic specialist dermatovenerologie va asteapta la Policlinica Salvosan Ciobanca pentru consultatii dermatologice specifice in vederea depistarii precoce a cancerului de piele 99% din cazuri sunt vindencabile daca sunt depistate timpuriu.

🔖 Consultatiile medicale se acorda pe baza biletului de trimitere sau contra cost. Pentru informatii suplimentare sau programari ne puteti contacta la numarul de telefon fix ☎️ 0260662607 sau mobil 📞 0751144126 🔖

One thought on “Specialiștii Clinicii Salvosan Ciobanca vindecă, cancerul de piele

  1. Am fost diagnosticata corect în urma mușcăturii de căpușă,daca mergeam poate la alt medic riscam să primesc un diagnostic eronat și în această situație fiecare minut e in defavoarea sănătății chiar a vieții,mii de mulțumiri acestei doctorite minunata și priceputa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.