Sportul Șimleu Silvaniei câștigă jocul cu Progresul Șomcuta, victorie importantă pentru a rămâne în Liga 3

A doua echipă sălăjeană care joacă în Liga a 3-a, în aceiași serie cu SCM Zalău, este Sportul Șimleu Silvaniei  echipă care a câștigat în jocul de azi cu Progresul Șomcuta Mare, scor final 2-1.

Progresul Somcuta a deschis scorul în minutul 50 al reprizei a doua dintr-un corneer. Sportul Șimleu a egalat tot din corner în minutul 65, iar în minutul 83 Neaga Adelin a avut o zi mare și a marcat pentru 2-1 cu o lovitură de la 16 metri, mingea intrând în vinclul porții.

Sportul Șimleu a mai trecut de două ori pe lângă gol, lovind bara transversală de două. Odată prin Bodiș Norber cu un șut de la 25 de metri și în repriza a doua prin Pop George care a executat un șut de la 20 de metri.

Următorul meci pentru Sportul Șimleu Silvaniei va fi în deplasare la ACS CAO 1910 Oradea – locul 3, pe 27 martie, de la ora 15.00.

„A fost o victorie muncită, meci pe care în repriza a doua l-am dominat copios. Am luat gol la singura lor ocazie din repriza a doua. A fost o fază la care portarul nostru a scos mingea de pe linia porți și a ieșit în corner. La faza fixă oaspeții au reușit să marcheze. Primul gol al nostru a fost dintr-un corner reușit de fundașul stânga Caba Gabriel. Al doilea gol a fost marcat în minutul 83 de mijlocașul Neaga Adelin cu o lovitură de excepție de la 16 metri. Cu această victorie ne consolidăm pozițai la mijlocul clasamentului, iar dacă ne meținem ritmul și calitatea jocului, cu siguranță vom rămâne în Liga a treia și în sezonul următor”, a declarat președintele Gurzău Ioan. 

Clasamentul Ligii a III-a, seria a X-a, după 12 etape disputate – SCM Zalău rămâne lider.

Rezultatele etapei a 12-a:
SCM Zalau – CS Luceafarul Oradea 1-0
Sportul Șimleu Silvaniei – Progresul Somcuta 2-1
CSC Sânmartin – CSM Satu Mare 2-2
Fotbal Club Gloria Bistrita – CAO 1910 Oradea 1-1
Minaur Baia Mare – FC Somesul Dej 3-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *