Squadra Azzura și alte 41 de echipe participă la Cupa Sălajului, ediția a II-a

ACS Onix, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj organizează Cupa Sălajului, o întrecere sportivă aflată la ediţia a II-a. Cele 42 de echipe au fost grupate în două categorii valorice.

Cele mai bune 12 echipe vor juca la cea mai tare categorie – ELITE –, unde se vor lupta Stelya Brădet, Brothers Team, Autovip Garden, Rapid Peceiu, Venus Giurtelec, Dandonia, Squadra Azzura, Onorel Alex Service, Rechinii Autoland Hosu, Boldor Florex Hida, 94 Generation şi Dia Guard Cipricom.

La ELIT s-au format patru grupe a câte trei echipe, urmând ca după meciurile de vineri, primele două clasate din fiecare grupă să se califice în faza sferturilor de finală, care vor avea loc weekendul următor, în perioada 4 – 5 septembrie.

La categoria OPEN, cele 30 de echipe au fost grupate în 10 grupe de câte trei echipe. Meciurile din grupe vor avea loc sâmbătă şi duminică, urmând ca  în faza optimilor de finală să se califice câştigătoarele celor 10 grupe, cât şi cele mai bune şase clasate de pe locurile doi.

În perioada 4 – 5 septembrie la această categorie vor fi programate optimile şi sferturile de finală, urmând ca în data de 12 septembrie, atât la ELIT, cât şi la OPEN să fie programate semifinalele şi finalele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *