Starea de alertă se prelungeşte. Restricţiile de circulaţie de noapte vor fi aplicate de la ora 22.00

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că autorităţile vor prelungi în această săptămână starea de alertă şi că restricţiile de circulaţie de noapte vor fi aplicate, cel mai probabil, de la ora 22.00. Şeful statului a anunţat că nu se are în vedere instituirea unui lockdown de Paşte.

„Starea de alertă va fi prelungită în această săptămână din cauza numărului relativ mare de îmbolnăviri şi restricţiile care sunt în vigoare vor fi păstrate, iar circulaţia pe timp de noapte care este restricţionată acum de la ora 23.00 va fi restricţionată mai devreme, probabil începând de la orele 22.00”, a anunţat marţi Klaus Iohannis.

Acesta a spus că nu se are în vedere impunerea unui lockdown de Paşte: „Pot să vă spun foarte clar, dragi români, că nu avem în vedere un lockdown de Paşti”.

Preşedintele a spus că cifrele din aceste zile sunt îngrijorătoare şi că tendinţa de creştere a cazurilor de Covid este evidentă şi a făcut apel către români „să nu irosim ceea ce am câştigat până acum prin campania de vaccinare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *