Stații de autobuz moderne și mobilier stradal nou realizate de Primăria Comunei Letca

Pe finalul anului 2020, Primăria Letca a făcut recepția la cele trei stații noi de autobuz amplasate în Letca, Lemniu și Cuciulat. Stațiile de autobuz pentru călători sunt moderne, dotate cu bănci și coșuri de gunoi.

Tot în aceiași perioadă administrația locală condusă de primarul Dorel Liviu Man a finalizat montarea de mobilier stradal pe raza întregii comune, respectiv 40 de bănci și 25 de coșuri de gunoi au fost distribuite în toate satele.

Primăria Comunei Letca a intervenit prompt pentru deszăpezirea drumurilor și ulițelor din toate satele

Debutul anului 2021 a venit cu cantități mari de zăpadă peste comuna Letca și cu toate acestea cei peste 60 de kilometri de drumuri comunale și ulițe au fost întreținuți la parametri optimi de circulație.

Este un succes al conducerii Primăriei Letca, care realizează serviciul de deszăpezire cu utilajul propriu și cu un utilaj care aparține unei firme private.

Primarul Dorel Liviu Man a dispus ca viceprimarul comunei Letca Modovan Ioan Pompiliu să coordoneze activitățile de deszăpezire. Viceprimarul Moldovan a asigurat dispeceratul non-stop și a fost implicat în coordonarea acțiunilor de deszăpezire atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Viceprimarul Moldovan Ioan dă asigurări că există stocurile necesare pentru continuarea activităților de deszăpezire, atât în ceea ce privește combustibilul pentru utilaje, cât și material antiderapant suficient.

Tot în această perioadă viceprimarul Ioan Moldovan a început acțiunile de verificare a fermierilor de pe raza comunei care au în chirie pășinile comunale. Verificările urmăresc modul în care fermierii au întreținut și curățat aceste pășuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *