Studiu: Tinerii vaccinați mai predispuși să fie internați în spital cu efecte negative decât cu Covid

Baietii sanatosi sunt mai predispusi sa fie internati la spital cu probleme ale inimii dupa vaccinul Pfizer decat infectati cu Covid, arata intr-un studiu un grup de cercetatori din SUA citati de presa internationala.

„Analiza pe care acesti cercetatori au facut-o datelor medicale sugereaza ca baietii cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani, fara afectiuni medicale anterioare, au de PATRU pana la SASE ori mai multe sanse de a fi diagnosticati cu miocardita cauzata de vaccin decat sa ajunga la spital cu Covid pe o perioada de patru luni.

Majoritatea copiilor care au prezentat un efect secundar rar au prezentat simptome la cateva zile de la a doua injectie cu vaccinul Pfizer / BioNTech, un efect secundar similar fiind observat si la cei vaccinati cu Moderna. Aproximativ 86% dintre baietii afectati au necesitat ingrijiri spitalicesti, au aratat autorii studiului.

Saul Faust, profesor de imunologie pediatrica si boli infectioase la Universitatea din Southampton, care nu a fost implicat in aceasta cercetare, a declarat ca aceste concluzii ale studiului ar justifica o abordare prudenta a vaccinarii adolescentilor de catre Comitetul mixt pentru vaccinuri si imunizare din Marea Britanie”, noteaza The Guardian, atrage atenția europarlamentarul Cristian Terheș PNȚCD. 

https://amp.theguardian.com/world/2021/sep/10/boys-more-at-risk-from-pfizer-jab-side-effect-than-covid-suggests-study

De la inceputul acestei campanii de vaccinare atat eu cat si altii am tot spus despre riscurile vaccinurilor. Insusi comisarul european pe justitie a spus public, in plenul Parlamentului European, ca „pana in acest moment nu se cunosc complet efectele vaccinurilor”.

Prospectele vaccinurilor Pfizer deja mentioneaza explicit, de la finele lunii august, ca acestea pot produce, cu precadere la tineri, miocardita si pericardita.

https://www.facebook.com/CristianVTerhes/posts/878443426113712

Cine doreste sa se vaccineze, trebuie sa o faca in urma alegerii sale libere si corect informate, deoarece doar persoana in cauza e expusa la toate riscurile.

Nici un politician, aflat vremelnic intr-o functie publica, nu poate expune oamenii la risc, conditionandu-le oamenilor, prin acte normative, exercitarea unor drepturi fundamentale de primirea unui vaccin ce are efecte care nu se cunosc complet inca.

In prezent s-a inceput o campanie in Romania de vaccinare a copiilor in scoli. Ati auzit vreun oficial public de la Guvern care sa spuna public si despre aceste riscuri la care sunt expusi copiii care se vaccineaza?

Din contra, Guvernul Romaniei a dus o campanie absolut cretina pe internet, sustinand ca mai repede te intalnesti cu un cerb in drum spre vaccinare decat sa ai efectele secundare de la vaccin.

https://www.facebook.com/CristianVTerhes/posts/878758656082189

„Cine vrea sa joace juleta ruseasca cu viata si sanatatea lui, sa o faca. Dar o asemenea alegere trebuie sa fie libera si in urma unei corecte informari din partea Guvernului”, a conchis Terheș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *