Sub Iohannis, romanii efectiv ard de vii in spitale, iar Romania se face scrum!

„Au trebuit sa moara oameni” a spus Iohannis, dupa ce a fortat demisia Guvernul Ponta in urma accidentului de la Colectiv.

In acelasi timp, insa, de cand Iohannis e presedinte si PNL la guvernare au fost incendii in lant in spitalele din Romania, fara ca cineva din guvern sa isi asume responsabilitatea.

A fost incendiu si au murit 15 oameni la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, unde PNL a numit ca manager un director de la pompe funebre.

A urmat incendiul de la Institutul National de Boli Infectioase „Matei Bals”, unde au murit 20 de oameni.

Azi, 1 octombrie 2021, a avut loc un incendiu la Sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta, in urma caruia, exact pe sectia de Covid, au murit 9 oameni din 10 internati, spune ministrul interimar al sanatatii. Procurorul spune ca au murit „doar” 7, asta ca sa intelegeti haosul.

De luni de zile cadrele medicale din spitale sunt presate continuu de manageri si politicienii de la guvernare sa se vaccineze fortat, altfel fiind amenintate ca vor fi date afara. Presiunea pe cadrele medicale e imensa, resursele limitate, instalatiile din spitale sunt praf, oamenii putini.

In acelasi timp Romania nu mai are ministru plin la sanatate, pentru ca PNL si Iohannis au fost mai interesati sa puna mana pe toti banii de la PNRR si PNDL3, decat ca Romania sa aiba un guvern stabil in aceste vremuri.

Daca miliardele de euro irosite pe vaccinuri – care nu te protejeaza de Covid – s-ar fi investit in modernizarea spitalelor nu s-ar fi ajuns in aceasta situatie.

Iohannis si PNL sunt un blestem pentru Romania. Atat Iohannis, cat si odiosul guvern Citu trebuie sa fie demisi!

Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca pe toti cei care si-au pierdut viata in tragedia de la Constanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *