Subprefectul PLUS, Andrea Ciortea, este infectată cu virusul COVID și se află în izolare

Cu ocazia Zilei Pământului, liderul PLUS Sălaj, Andrea Ciortea, a dezvăluit că este infectată cu virusul COVID și că se află în izolare la domiciliu.
Andrea Ciortea Suciu, subprefectul județului Sălaj, aflată de aproape două săptămâni în izolare fiind depistată pozitiv cu COVID-19, este convinsă că încă nu este târziu pentru a se lua măsuri ferme, să ne adaptăm pentru a minimiza daunele, să refacem ecosistemele esențiale și să protejăm cu mai multă hotărâre ceea ce încă avem.
”Deși mulți dintre noi nu cred că realizează, sau probabil nu sunt preocupați de acest aspect, Pământul-casa noastră – are nevoie de ajutorul nostru. Este timpul sa-i arătăm dragostea și grija de care are atâta nevoie. Dacă nu ne vom schimba rapid și radical comportamentul, daunele pe care le-am făcut acestei planete vor deveni ireversibile. Noi avem puterea de a preveni acest lucru și este datoria noastră față de copiii noștri. Pământul este un loc uimitor și noi avem obligația să-l păstrăm așa și să începem să inversăm răul pe care l-am făcut consumând necumpătat”, spune Andrea Ciortea Suciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *