Sumă importantă alocată de Primăria Zalău pentru plata burselor școlare și pentru plata indemnizațiilor asistenților persoanelor cu handicap, respectiv, indemnizațiilor persoanelor cu handicap

Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a propus consilierilor locali, în cadrul ședinței de Consiliul Local, de azi, aprobarea sumelor pentru plata indemnizațiilor asistenților persoanelor cu handicap, respectiv, indemnizațiilor persoanelor cu handicap și sumele pentru plata burselor locale, printr-un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local şi a bugetului activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii şi subvenţii, aprobat pentru anul 2021 respectiv actualizarea Programului de activitate al SC Citadin Zalău SRL.
Este vorba despre suma de 401 mii lei necesară pentru plata indemnizațiilor asistenților persoanelor cu handicap, respectiv, indemnizațiilor persoanelor cu handicap și de 800 de mii de lei pentru plata burselor școlare.
”În acest proiect am propus spre aprobare sumele pentru plata indemnizațiilor asistenților persoanelor cu handicap, respectiv, indemnizațiilor persoanelor cu handicap și sumele pentru plata bursele școlare. Aceste sume ar fi trebuit să le primim de la bugetul de stat, dar nu le-am primit. Nu puteam să nu acordăm acești bani mai ales în această perioadă dificilă. Menționez faptul că, dacă la rectificarea bugetară vom primi aceste sume de la bugetul de stat, vom reconstitui bugetul local și vom recupera aceste sume”, a precizat Ionel Ciunt, Primarul Municipiului Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *