Super concerte! Primăria și Consiliul Local vă invită la sărbătoarea comunei Bobota – ediția 2022

Primăria și Consiliul Local al Comunei Bobota vă invită la sărbătoarea comunei Bobota Ediția 2022.

Evenimentul are loc duminică, 28 august, începând cu ora 14.00. Organizatorii au pregătiti suprize muzicale de toate genurile, ansambluri folclorice, concerte cu artiști renumiți, activități de divertisment cu Radio KissFM, foc de artificii și discotecă în aer liber.

Evenimentul va fi prezentat de Rodica Pop-Seling și Ciprian Crișan.

Pe scenă vor urca Incău Luiza, Ardelean Oana, Morar Andreea, Hărăstășan Diana, Blaga Adina, Ienciu Roxana, Macarie Veronica, Neluțu de la Buzău, Ansamblul „Muguri și Mlădițe de tezaur” din Beiuș, Ansamblul „Tinerii Dănțăuși”, Ansamblul Artistic Folcloric „Meseșul” Zalău, Oana Silvana Pocola, Diana Dragoș, Rodica Pop-Seling.

Spectacol vor face și îndrăgiții interpreți de muzică populară Sava Negrean-Brudașcu și Alexandru Pop.

Surpriza serii va fi un mega concert marca DJ PROJECT. Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii și discotecă în aer liber.

Partener media: Ziarul Monitorul de Sălaj


„După doi ani de pandemie, la solicitarea cetățenilor Primăria Bobota continuă tradiția de a organiza sărbătoarea comunei Bobota. Am încercat împreună cu organizatorii să acoperim toate genurile muzicale, să bucurăm publicul cu muzică de calitate, iar invitații sunt pe măsură. Evenimentul are loc la data de 28 august, iar pe scenă vor urca nume mari ale muzicii populare românești, precum sălăjeanca Sava Negrean-Brudașcu sau îndrăgitul interpret Alexandru Pop. Am pregătit și o surpriză pentru tinerii din comuna noastră care se vor bucura de un super concert al celor de la DJ PROJECT.

Invit toți locuitorii comunei Bobota, toți sălăjenii și nu numai, pe toți cei care vor să se bucure alături de noi, să participe la acest eveniment foarte important din viața comunității noastre”transmite primarul Dorin Gorgan. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *