SURDUC: Primarul Alin Băbănaș a pregătit investiții noi în valoare de 500 miliarde lei vechi

Fiind preocupat de bunăstarea cetățenilor, Alin Băbănaș – primarul Comunei Surduc, continuă dezvoltarea comunei și a pregătit noi investiții care urmează să fie depuse în săptămâna 1-7 noiembrie 2021 pe Programul Național de Investiții Anghel Saligny, în valoare totală de 50 de milioane de lei (500 de miliarde de lei vechi).

  1. „Rețea de canalizare și racorduri în localitățile Surduc, Tihău și Cristolțel” – 36 de kilometri de rețea de canalizare, valoare proiect: 40,5 milioane lei (405 miliarde lei vechi). Rețeaua de canalizare va fi introdusă în localitățile unde se introduce deja rețeaua de apă potabilă.
  2. „Modernizare drum comunal DC22A și străzi în comuna Surduc”, în lungime totală de 6,4 kilometri, valoare proiect: 9,6 milioane lei (96 miliarde lei vechi)

Străzi propuse pentru asfaltare: Surduc – Poduri, Cimitir, Căprărie, Morii, Școala veche, Înfundata, Simionaș / Turbuța – DC22A / Cristolțel – Fântâna satului, Cimitir, Bisericii / Brâglez – Pe lab / Solona – Cimitir / Tihău – Piroșa, Pe deal.

În mandatul primarului Alin Băbănaș, Primăria Comunei Surduc a reușit să finalizeze întăbularea tuturor străzilor cuprinse în domeniul public al comunei. Fără întăbularea străzilor, administrația locală nu avea posibilitatea să acceseze fonduri pentru nicio investiție – canalizare, rețea de apă sau asfaltarea drumurilor.

Primăria Comunei Surduc derulează în acest moment investiții de circa 5 milioane de euro, proiecte care urmează să fie finalizate în cursul anului 2022. Suntem determinați ca în continuare Comuna Surduc să beneficieze de cât mai multe investiții, iar în acest sens am finalizat documentațiile și urmează să depunem noi proiecte de investiții pe Programul Național de Investiții Anghel Saligny, proiecte care au o valoare totală de peste 50 de milioane de lei (500 de miliarde de lei vechi). Pe această cale doresc să transmit cetățenilor comunei Surduc să aibă încredere în conducere pentru că suntem preocupați în permanență de bunăstarea întregii comunități”, a transmis primarul Alin Băbănaș. 

One thought on “SURDUC: Primarul Alin Băbănaș a pregătit investiții noi în valoare de 500 miliarde lei vechi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *