Sute de copii au alergat alături de multipla campioană Paula Todoran

🏃 Peste 400 de copii cu vâste cuprinse între 9 și 13 ani au luat startul la „Ambiție de primăvară”, o acțiune sportivă desfășurată, joi, 6 aprilie, în Parcul Central din municipiul Zalău, în organizarea Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalau, Decathlon și Asociația CS TODO RUN ZALAU.
👟 Însoțiti de fosta atletă de performanță Paula Todoran, micii alergători au înfruntat vremea nefavorabilă și s-au bucurat de mișcarea în aer liber, precum și de oportunitatea de a socializa cu ceilalți copii.
📍 „Felicitări organizatorilor și felicitări Paulei Todoran, inițiatoarea acestei frumoase acțiuni. Am fost alături de asociația condusă de multipla noastră campioană, încă de la începuturile activității și apreciez modul în care acest ONG a crescut și s-a implicat în viața comunității, în promovarea unui stil de viață sănătos, prin alergare. Consiliul Județean Sălaj, prin programele de finanțare pe care le derulează, va continua să se implice activ în susținerea proiectelor sportive, pentru tineret și recreative”, a declarat vicepreședintele CJ Sălaj, Cristian-Claudiu Bîrsan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *