Sute de sălăjeni se bat pentru un post de polițist

În perioada de înscriere, pentru cele 41 de posturi scoase la concurs, dintre care 36 de posturi de agenţi şi cinci de ofiţeri, prin încadrare directă, din sursă externă, s-au înscris 385 de candidaţi.

Astfel, pentru cele cinci posturi de ofițer s-au înscris 41 de candidaţi, iar pe cele 36 de agenţi s-au înscris 344 de candidaţi.

Reamintim că posturile scoase la concurs sunt în specialitățile rutieră, ordine publică, cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, comunicații și informatică, logistică, financiar, prevenirea criminalității, psihosociologie şi siguranţă şcolară, informare şi relaţii publice.

Informații privind modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul oficial al Poliției Române, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs .

Pentru posturile de polițist, în perioada 8 – 29 august a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 3 septembrie 2022, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

SUCCES TUTUROR CANDIDAȚILOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *