Tânăr de 21 de ani din Sălaj, implicat într-un accident cu trei autoturisme în Nădășeleu, județul Cluj

M

Un accident rutier a avut loc la ieșire din localitatea Nădășelu, județul Cluj, în care trei mașini au fost implicate. O persoană a rămas încarcerată.

„La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 12.50, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe DN1F – E81, în apropiere de localitatea Nădășelu, la km 19+550 m.

Din primele informații, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Sălaj, care se deplasa pe direcția Cluj-Napoca spre Zalău, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Sânpaul și un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din județul Sălaj.

În urma coliziuni, bărbatul de 45 de ani și tânărul de 21 de ani au necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportați la o unitate medicală. Testările conducătorilor auto au indicate rezultate negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Inițial autoritățile au transmis că evenimentul rutier din primele informații s-a petrecut la ieșirea din Mera spre Zalău. În urma update-ului, aceștia au declarat că accidentul a avut loc în localitatea Nădășelu.

În urma accidentului, doi bărbați au fost transportați la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Nădășelu. În accident au fost implicate trei autoturisme, însă nu au existat persoane încarcerate. Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost scos dintr-un autoturism de către pompieri, care au folosit echipamentele speciale pentru a nu-i agrava leziunile. Acesta a fost în permanență conștient și cooperant, fiind transportat la spital. De asemenea, la spital a fost transportat un alt bărbat de aproximativ 30 de ani, care era la rândul său conștient și cooperant. Forțele participante la misiune au fost o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj SAJ”, a declarat ISU Cluj.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1F, în zona localității Mera, județul Cluj, s-a produs o coliziune frontală între 3 autoturisme. În urma impactului, o persoană este în prezent încarcerată.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere.

„Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 60 de minute”, transmit cei de la centrul INFOTRAFIC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *