Tânăr din Sălaj prins conducând cu permisul suspendat

În 10 ianuarie, în jurul orelor 20.00, poliţiştii sătmăreni, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe o stradă din localitatea Tăşnad, au efectuat semnale de oprire unui autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani, domiciliat în judeţul Sălaj.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care are suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

La aceeaşi dată, în jurul orelor 23.00, poliţiştii sătmăreni au depistat pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare un conducător auto, în persoana unui bărbat de 28 de ani, din judeţul Maramureş, care avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care are suspendată exercitarea dreptului de a conduce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *