Tânăr din Zalău prins conducând sub influența substanțelor psihoactive

M

Sâmbătă, 28 mai, puțin înainte de miezul nopții, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Crasna au identificat în trafic, în localitatea Horoatu Crasnei, un tânăr sub influența substanțelor psihoactive.

Polițiștii au oprit în trafic, pe Drumul Comunal 77, în localitatea Horoatu Crasnei, un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din Zalău, care a fost testat pozitiv la două substanțe interzise.

La controlul corporal efectuat de polițiști, asupra pasagerei din autoturism, o tânără de 19 ani, din comuna Horoatu Crasnei, au fost identificate două plicuri din plastic care conțineau o substanță albă sub formă de cristale, susceptibilă de a avea efecte psihoactive.

Șoferul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge și urină, în vedere stabilirii prezenței în organism de substanțe psihoactive și tipul acestora.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența unor subtanțe psihoactive, faptă prevăzută de art.336, alin. 2 din Codul penal și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, conform Legii nr. 194/2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *