Taxe și impozite mai mici cu 20% pentru locuitorii din comuna Bobota

Bobota este comuna în care primarul i-a decizia de a scădea taxele și impozitele după ce lumea întreagă a fost lovită puternic de pandemie, iar veniturile cetățenilor au scăzut drastic.

Decizia primarului Dorin Gorgan (PSD) a venit după ce a analizat situația economică creeată de pandemia COVID-19, care a afectat lumea întreagă. În ședința Consiliu Local de la finalul anului au fost analizate și aprobate mai multe proiecte importante pentru comuna Bobota.

Proiectul de hotărâre privind stabilirea taxelor și impozitelor a fost analizat temeinic privind condițiile actuale, majorările actuale, situația economico-socială a comunității și la propunerea primarului Dorin Gorgan s-a hotărât reducerea taxelor și impozitelor pe clădiri și terenuri agricole, pentru persoane fizice și juridice cu un procent de 10%.

Propunerea primarului Dorin Gorgan a avut susținerea consilierilor locali și a fost aprobată în ședința C. L. Bobota.

Această reducere de 10 % oferită de primarul comunei, se adaugă la cele încă 10 % reducere oferită tot de Primăria Bobota, dacă îți plătești taxele până la 31 martie.

Până la finalul lunii martie, toți cetățenii din Bobota care își achită integral taxele și impozitele beneficiază de o reducere de 20%.

“Mulțumesc pe această cale tuturor consilierilor locali pentru votul acordat și pentru faptul că au înțeles că acest proiect de hotărâre vine în sprijinul tuturor cetățenilor. Am promis încă din prima zi de mandat că voi fi un primar care va reprezenta toți locuitorii, indiferent de opțiunea politică. Chiar dacă nu a fost o decizie de loc ușor de luat, deaorece bugetul local va fi văduvid de o sumă importantă de bani”, a transmis primarul Dorin Gorgan.

Rețea de apă și canalizare pentru satele din comuna Bobota

În cursul zilei de azi, 8 februarie, primarul Dorin Gorgan a participat la ceremonia oficiala de semnare a contractului de lucrări „Extinderea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în zona Șimleu Silvaniei – Bobota” . În cadrul acestui proiect comuna Bobota va beneficia de rețele de apă și canalizare localitățile Bobota si Derșida, iar localitatea Zalnoc va beneficia de rețea pentru alimentare cu apă.

„Sunt bucuros să vă anunț că a fost semnat contractul de lucrări pentru rețele de apă și canalizare în comuna Bobota. Ne propunem ca în cel mai scurt timp posibil, să venim cu soluția tehnică în care să cuprindem canalizarea pe tronsoanele de străzi care nu au fost cuprinse în acest proiect și pentru localitatea Zalnoc”, a transmis primarul Comunei Bobota, Dorin Gorgan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *