Teodor Bălăjel votat în unanimitate să conducă în 2022 ședințele Consiliului Local Zalău

În cadrul ședinței Consiliului Local al Municipiului Zalău din data de 03 ianuarie 2022, unul dintre proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi a fost stabilirea președintelui de ședință pentru perioada ianuarie – martie 2022.

În cadrul dezbaterilor a fost făcută o singură propunere pentru președintele de ședință. Viceprimarul Nicolae Fazakas la propus pe viceprimarul Teodor Bălăjel.

Liberalii și useriștii nu au propus pe nimeni.

La vot însă, toți cei 19 consilieri locali prezenți de la PSD, PNL, UDMR și USR PLUS l-au votat pe viceprimarul Teodor Bălăjel să fie în continuare președinte de ședință și în anul 2022.

Este un semn de apreciere față de unul dintre cei mai profesioniști, dedicați și implicați oameni din administrația publică locală din Zalău.

Viceprimarul Teodor Bălăjel se bucură de o largă apreciere atât în rândul vârstnicilor, cât și în rândul tinerilor și a mediului de afaceri din Municipiul Zalău. Teodor Bălăjel este mereu prezent pe șantierele din oraș, se află în mijlocul oamenilor, dar este foarte activ și în mediul online, semn că pune accent pe generația tânără.

Începând cu 2016 de când primarul Ionel Ciunt a câștigat alegerile locale și a venit la conducerea Primăriei Municipiului Zalău, ședințele Consiliului Local Zalău sunt conduse de viceprimarul Teodor Bălăjel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *