Teren de sport multifuncțional la Stadionul Municipal din Zalău

În curând, copiii din Zalău vor beneficia de un teren multifuncțional, în incinta Stadionului Municipal, unde vor putea practica sportul preferat, fotbal, handbal, baschet, volei și tenis.

În cursul zilei de azi, Primăria Zalău a predat amplasamentul, o suprafață de aproximativ 1.800 mp, pentru obiectivul de investiții „Construire bază sportivă TIP 2 – Str. Stadionului nr. 5 din Municipiul Zalău.

Este vorba despre un teren de sport, sintetic, multifuncțional, pentru handbal, fotbal, baschet, volei și tenis. Mai mult, se va construi și o clădire cu vestiare la norme europene.

Valoarea de finanțare a proeictului este de 1.061.280,17 lei, iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 6 luni.

”Așa cum am mai spus, este important ca tineretul și copiii să practice sportul, indiferent de natura lui. Copiii trebuie îndrumați spre sport și să uite pe cât posibil de telefon, tabletă sau calculator. Prin sport, aceștia învață să aibă răbdare, să respecte regulile, să acorde respect celuilalt și nu în ultimul rând, prin sport, copiii învață să ducă o viață mai activă și mai sănătoasă, într-un cuvânt învață să fie mai puternici”, a declarat Ionel Ciunt, Primarul Municipiului Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *