Tineri depistaţi în trafic sub influenţa substanţelor psihoactive (droguri)

Doi tineri, de 21, respectiv de 22 de ani, care se aflau la volanul autoturismelor au fost opriţi, pentru control, de poliţiştii din Zalău. Testarea cu aparatul Drugtest a indicat valori pozitive în ambele cazuri.

La data de 7 februarie a.c., ora 22.25, poliţiştii au oprit un autoturism, care circula pe strada Voievod Gelu, din municipiul Zalău, condus de un zălăuan de 22 de ani.

În noaptea de 7 spre 8 februarie a.c., la ora 2.40, un tânăr de 21 de ani, din Jibou, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul Drugtest, reszultatele fiind pozitive.

În ambele cazuri, conducătorii auto au fost conduşi la spital, pentru recoltare de probe biologice, în vederea determinării cantităţii de substanţe psihoactive din organism şi tipul acestora.

Poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

Nu conduceţi dacă aţi consumat substanţe psihoactive!

A conduce sub influența substanţelor psihoactive, reprezintă o încălcare a legii, indiferent ce părere au unii despre asta.

Conducerea sub influenţa substanţelor crește probabilitatea de a produce accidente, de a lăsa cu sechele pentru toată viața, sau de a răni un alt partener de trafic sau pieton. A-ți forța norocul ziua sau noaptea târziu pe drumul spre casă sau de acasă la prieteni este un joc riscant.

Fiţi responsabili! Alegeţi sportul şi nu drogul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *